WELKE VECHTSPORT

KOM JIJ OEFENEN?

Thaiboksen bij Lion Gym

Ma/di/do
19:15 – 20:15 (12 t/m 17 jaar)
20:15 – 21:30 (18 jaar en ouder)
Thaiboksen is populair in Nederland, mede door namen als Rico Verhoeven en Nieky Holzken. Mix van Karate, Muay Thai & Kickboksen. Bekendste vorm in Nederland. Er mag geclinched (vastpakken) worden en je mag knieën geven

Damensuur 30+

Woensdag 19:30-20:45
De dames vanaf 30 jaar zijn zeer actief en leren samen in klassikaal verband het Thaiboksen. Tijdens dit uur zijn er alleen dames vanaf 30 jaar. Uiteraard hebben we ook iets jongere dames, zolang zij niet jonger zijn dan 25 jaar. We noemen dit ook weleens het ‘mama uur’.
Ben jij zo’n dame die liever met andere dames traint? Geen probleem.

Shaolin Kung Fu bij Lion Gym

In overleg
Kungfu kennen we vooral van films van Bruce Lee, Jackie Chan en Jet Lee. Echter is Shaolin Kungfu een levenswijze waarin je het lichaam traint op flexibiliteit en lenigheid dat gepaard gaat met snelle bewegingen ter verdediging van jezelf. We trainen in kleine groepen o.a. met of zonder wapens zoals het zwaard, de speer, de stok en natuurlijk meerdere klassieke Shaolin wapens. Uiteraard kennen we ook de vuistvormen, waarmee we starten in een eerste les.​

Kids Lion Club

Maandag en donderdag.
18:00 – 19:00 (6 t/m 11 jaar)
Jongeren worden volledig beschermd begeleid in het Kickboksen. Zij leggen examens af en krijgen een diploma en gouden ster die vervolgens op het kickboks broekje wordt genaaid. Om ‘examen klaar’ te zijn, kom je minimaal 2x per week trainen. Uiteraard ligt de focus op discipline en zelfbeheersing. Vanaf 10 jaar mag je wedstrijden doen, maar is niet verplicht.

Privéles bij Lion Gym

Jij weet al wat je wilt, je wilt één op één gecoacht worden en in een rap tempo groeien.
Lion Gym helpt je hiermee met privélessen die speciaal voor jouw doelen worden gegeven.

Voordat we met je aan de slag gaan, willen we graag weten of je al vechtsportervaring hebt, hoe vaak je wilt komen trainen en wat je doelstellingen zijn.

Welpentrainingion

Woensdag 19:15-20:30 | Zaterdag 09:00-09:45

De Welpentraining is speciaal voor kids van 3 t/m 6 jaar!

Een op maat gemaakte training voor deze leeftijd. Met leuke spelletjes en vooral veel plezier leren de kids de beginselen van het kickboksen. Deze training is zonder abonnement te volgen, maar wordt per thema betaald!

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM

TE BEGINNEN BIJ LION GYM?